Araaf Razab-Sekh genomineerd voor titel Beste Ambtenaar 2018

Araaf Razab-Sekh, Algemeen directeur van I-Interim Rijk, staat in de Publiek Denken Top 100 en is genomineerd voor de titel Beste Ambtenaar van het Jaar 2018. Deze verkiezing van Uitgeverij Publiek Denken is bedoeld om de aandacht te vestigen op ambtenaren die vooral achter de schermen opereren en excellente prestaties hebben geleverd.

Araaf Razab-Sekh

Araaf Razab-Sekh, Algemeen directeur van I-Interim Rijk.

De nominatie van Araaf is gebaseerd op zijn prestaties van de afgelopen jaren: “Araaf heeft de afgelopen zeven jaar met groot succes een van de grootste ICT-programma’s binnen het rijk, Programma Vernieuwing Studiefinanciering, gemanaged. Daarbij heeft hij in zijn recente aantreden als directeur I-Interim Rijk ook een enorme groei (in fte, opdrachten en partnership) gerealiseerd en de volgende stap met deze organisatie in gang gezet. Hij inspireert en enthousiasmeert alle collega’s door inspirerende trends en ontwikkelingen te delen, maar hij vindt het ook belangrijk dat de medewerkers deze ontwikkelingen zelf opzoeken en hierin groeien. Araaf heeft oog voor de opleiding en ontwikkeling van de mens en combineert dit met wat de overheid nodig heeft.”

Stemmen

I-Interim Rijk is trots op Araafs nominatie. Vind jij ook dat Araaf een eerste plek verdient? Dan kun je jouw stem uitbrengen op de website van Publiek Denken en op social media: Facebook (@PubliekDenken), Twitter (@PubliekDenken) en LinkedIn (LinkedIngroep Publiek Denken). Stemmen op social media kan door #PDTop100 te vermelden, gevolgd de naam Araaf Razab-Sekh.

Je kunt tot uiterlijk 31 oktober 18:00 uur jouw stem uitbrengen. Op 1 november wordt bekend wie de top 12 hebben behaald.