Onze kandidaten

De interimpool bestaat uit ervaren ambtenaren die hun sporen bij de overheid en in het bedrijfsleven hebben verdiend. Ze kennen het klappen van de zweep bij het managen van complexe, multidisciplinaire ICT- en IV-trajecten.

De juiste kennis en ervaring

De ervaring van onze kandidaten in verschillende omgevingen bij de overheid en in het bedrijfsleven maakt hen breed inzetbaar. Ze analyseren situaties snel en bewegen mee met veranderende eisen en omstandigheden. Onze I-professionals hebben een coöperatieve instelling. Ze kunnen voor verschillende partijen fungeren als sparringpartner en ze spreken mensen waar nodig aan op hun verantwoordelijkheden.

Verbinders op strategisch niveau

De I-profesionals van UBR|I-Interim Rijk zijn niet slechts thuis in ICT-trajecten, maar begrijpen ook de impact ervan op de verschillende processen bij de Rijksoverheid. Zij slaan de brug tussen technologische mogelijkheden en de doelen van de organisatie waar ze werken. Voor het laten slagen van lastige projecten is samenwerking de sleutelfactor. Samen met de opdrachtgever slaan zij de brug tussen technologische mogelijkheden en de doelen van de organisatie.